CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

AnDa TeLaH DiTaG!!!!

assalamualaikum...alhamdulillah...buat kali pertama blog ini dapat award...j
utaana trima kasih buat pemberi award iaitu saudari Fiza....
ini lar award yang dimaksudkan...


- Ada beberapa pesanan dari pemberi award -


Copy award nie kat blog korank
~selesai~

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
terima kasih kepada pemberi award ini...perasaan sekarang tertanya-tertanya "apa yang nicenya dengan blog aku ini" hehe

jawab soalan2 tag nie
kena jawab soklan cepumas lak...

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
masih tertanya2 dan terharu sebab dapat award ini...

2. Apakah nama samaran korang
mcm2...

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
-semua anggota keluarga...

4. Panggilan untuk si dia
muda lagik lar so x da "si dia" bagi sekupang kecuali Allah s.w.t

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
apa2 pun x kisah janji ikhlas...

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak












7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
semua di atas dan yang pernah sekupang komen nice blog...I mean it!!!

setakat itu saja untuk kali ini...assalamualaikum...

p/s : agak lama masa yg diambil untuk menaip post ini...hehe...


4 pendapat bernas:

tenkiu for the tag...=) tapi knapa link saya jauh pada link org len...kecik hati...hehe tenkiu lagi skali..=)

 

thanks for the tag!
at d moment sgt bz, so maCy tarok kt sidebar dlu k? :)