CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH

Assalamualaikum...
Baru lepas baca entri dari blog aisya pasal dia join bloglist IR iaitu blog IZamir Ridzwan. Oleh kerana aku pun dah lama dah tak update blog dan dibiarkan bersawang aku buat keputusan untuk join bloglist IR ni. Senang saja kalu nak join bloglist IR ini. Antara syarat-syarat dia bagi ialah...

1) Buat entry bertajuk "
JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH" dan link kan ke entry ini..


2) Copy code dalam textbox kat atas dan paste-kan di entry korang tu.. (Tukar mode "Compose" ke "Edit HTML untuk pastekan code tuh)

3) Buat review sikit mengenai blog IR ni.. Tak lebih dari 100 patah perkataan..

4) Pastekan URL entry korang tu di ruangan komen ini..





Blog IR merupakan salah satu blog yang simple dan teratur. Selain itu blog ini juga laju saja loading. Jadi kalau  dapat masuk dalam bloglist IR ini memang ada kelebihannya. Itu saja rasanya. Kepada sesiapa yang nak join Bloglist IR ini boleh klik kat sini