CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

Ceritasekupang kini di Facebook!!

assalamualaikum....
Sebenarnya aku dah lama bercadang untuk buat fan page atau aku lebih suka guna nama friends page. Setelah melakukan beberapa survey akhirnya aku membuat keputusan untuk menghasilkan friends page ceritasekupang ini. Tujuan utama aku buat laman tu adalah untuk memudahkan follower aku untuk dapat tahu mengenai entri terbaru tanpa masuk keruang dashboard mereka. Banyak lagi kelebihan yang boleh didapati dengan adanya page blog itu sendiri.



Rupanya macam kat atas ni. Entri ini cuma nak bagitau pasal friendspage ini. 

2 pendapat bernas:

tahniah.. sbb berjaya buat fan pages.. :D