CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

My 18 Minutes Survey



Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Ini merupakan kali pertama aku post entri menggunakan Microsoft word…setelah berjam-jam merenung page new post ni dalam keadaan kosong dan tanpa ada sebarang idea…tiba-tiba ada kat shoutbox ada satu tag dari cikgu ct..rasanya ini merupakan tag pertama aku pada tahun 2011…rasanya cikgu ct tag aku sebab tengok blog ini jarang update dan dia pun dapat rasakan yang aku ni tak da idea…dalam duk perah otak untuk menjawab tag dari cikgu ct dapat lagi satu tag selepas direfreshkan page aku …kali ini dapat tag untuk join contest…oleh kerana blog ni tak pernah nak sertai sebarang contest sepanjang berada dalam dunia blog ini aku pun tergerak hati untuk join…dalam erti kata lain dapat hidayah untuk join contest…
(nak join contest pun kena tunggu hidayah??)

Rasanya dah cukup aku mengarut dan dah tiba masanya untuk aku membalas tag yang 
pertama iaitu dari Cikgu CT

Starting time : 11:24 am 
Name : ceritasekupang
Brother(s) : Ada seorang abang...
Eye's colour : erm...mungkin warna hitam..

Shoe's size : 8 (saiz kaki orang dewasa)

Hair : Hitam itu menawan...tapi aku bukan Rain..

Piercing : None

What are you wearing right now? : seluar dan t-shirt

Where do you live now? : At Penang
Favorite number : 22, 30, 90

Favorite drink : Nescafe, Teh Tarik & Teh Ais

Favorite breakfast :  roti canai@telur

Broken a bone : none until this moment ...

Been in a police car : wish to..

Fallen for a friend : erm...still thinking....

Fallen for a guy in a short period of time : i;m not gay

Swam in the ocean : ofcourse..
Fallen asleep in school : sometimes

Broken someone's heart : erm...nope...

Cried when someone died : erm...try not to...

Sat by the phone all night waiting for someone to call : sometimes.....

Saved e-mails : Yes

Been cheated on : HATEd it

What...

What your room like? : ofcourse like room...
What is right besides you? : almari...

What is the last thing you ate? : erm...homemade tosai...

Who...

Who did you last yell at? : someone...

Who was the last person you dance with? :  huh?

Who last made you smile? : my best friend..


Final questions...

What are you listening right now? : radio...xfm..
What did you do today? : breakfast...
Are you the oldest : erm...depends...

Indoors or outdoors? : dua-dua kot


Today you did...
Talk to someone you like? :  Yes

Kiss anyone? : Nope

Sing? : bila diri rasa ingin dihiburkan..

Talk to an EX? :  erm...

Miss anyone? : Yaaa..All my friends....

Eat? : just finish my breakfast...


Last person who...

You talked to on phone : My mom

Made you cry : no one

You went the mall with : my family

Who cheered up you : My friends


Have you...

 
Been to Mexico? : No.
Been to USA? : No.


Random...

Have a crush on someone? : erm...

What book are you reading right now? : facebook...hehe...
Best feeling in the world : peace....

Future kids name : erm...not the right time to think bout that.....
Do you sleep with with a stuffed animal? : No.

What is under your bed? : another bed

Favourite sport (s) : futsal and bowling
Favorite place (s) : Home sweet Home

Who do you really hate? : love everybody then u'll feel peaceful
Do you have a job? : i'm student

 

What time is it now? : 11:42


akhirnya...habis jugak!!!  thanks kepada yang tag....

With however long it took you to complete this,
post as My __ Minutes Survey and tag 15 people.
adeh...sampai 15 orang?? 


dan kepada sesiapa yang terasa nak jawab tag ini...



11 pendapat bernas:

rmai yg tag... nasib baik ko x tag aku , nnti kna cri 15 org untuk kna tagged.... huhu siksa2...

PS : Tips buat contest / Orang ramai join contest

 

xpa2...nanti dapat tag lagi aku tag hg...haha...

 

salam

thx banyak2 tag momoy dear ^^
dah buat. dan share nama u dalam tag tu

http://www.princess-momoy.com/2011/01/my-22-minutes-survey.html

homeade tosai ?
sape buat...pandainyer


Mereka ini sangat GOJES !
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?

 

terima kasihh...

mak yang buat...haha...

 

auch!.. terharu di tag & terseksa tok buat.. ahahaha..
okey jap g baru nak buat =)

 

ok2...wat dengan perlahan dan penuh kesabaran...

 

bila rasa nak terbang sja dengar fly.fm...

 

done!

http://tiekanadira.blogspot.com/2011/01/my-23-minutes-survey.html

hehe =)

 

tu ar pasal sy pun masa dpt tag ni lama jg mau siap hehe siap leh g masuk kain dlm mesin pastu kemas dapur sambung taip balik huhu. org bujang senang ler x da byk keroje. apa2 pun thanks sudi gak jwb. tp sy x cari 15 org kalau x jenuh nk tag dia org

 

owh...tu la hidup bujang ni senang skit..hehe..