CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

Segmen : Aku Mahu Readers Setia !


Assalamualaikum.


Ini merupakan segmen pertama menawarkan hadiah cs join selepas ditag oleh Beauty Lover dan MOon . Jom tengok apa yang perlu dilakukan untuk join segmen ini. 

1 ) follow blog fya  kalau rasa nak. terserah :) dan like fan page fya kalau sudi :)

2 ) buat tajuk entry : Segmen : Aku Mahu Readers Setia serta letakkan banner segmen di entry anda. pastikan banner tersebut di link kan kembali kepada link entry fya.

3 ) letak minima 1 link dan maksima 3 link entry dari blog anda sendiri dalam entry tersebut yang korang rasa terbaik untuk kawan - kawan lain klik, komen. dengan ini, entry yang anda letakkan tadi akan mendapat trafik dalam masa yang sama :) dan bila anda mampu buat sesiapa tertarik, sekaligus akan memfollow blog anda. dah menyelam sambil minum air, kann ? :) fahamm ?


2 - WW - Nikah 



Tag beberapa blogger ...


SAGUHATI

peserta yang bertuah akan menerima :

1 ) topup RM 10 x 2
2 ) hadiah misteri x 3
3 ) edit full blog x 2
4 ) review blog x 6

total pemenang : 13 orang

SiaP!!!



4 pendapat bernas:

klu reject penyertaan ni bole ? bhaha. mlawak je ehh :DD



good luck ! tengs join. entry best tu. ade harapan baaa :)

 

reject sja...ta kisah pun.. ^_^