CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

Silap Parking PUnya paSaL

assalamualaikum dan salam sejahtera....
biasanya apa yang akan jadi kalu kita meletakkan kenderaan pada tempat yang salah??
biasanya kita akan disaman saja tapi itu bukan perkara yang diamalkan kat poli aku...
anda akan disaman dan ....


.....
..
.


.....

...

...

....

.
..
....
.


...
.....

...

....


...

.......

.
...


















ini yang akan berlaku jika salah letak kat poli aku....rasanya ramai yang dah kena...nasib aku masih baik sebab x kena lagi...lepas ini berhati-hati kalu nak letak kenderaan...jangan letak di tempat yang tidak sepatutnya...lepas ini polis trafik boleh praktikkan benda ni...

~~~end~~

27 pendapat bernas:

mak aiii sampai gitu sekali...zalim tu.

 

pergh.. memang evil ahhaha
poli mana nih? kalau keta salah parking buang camtu gak ke?
kuman "prestasi..." Entry

 

haha.. ini ajaran utk yg lain.. kena lah parking elok elok sikit kan.. :)

 

kuman - keta x pernah lagi wat cam ni..hehe

merryn - betul2...

 

haha.. klo kt maktab mna tah, kena besi terus~ huhu

 

mesti bengang jer budak2 yg kena angkut tayar dia..
ganas juga poli ko ni..:)

 

macy - mula2 memang macam 2...pastu kena tarik tayar lak...hehe...


kami - 2 la pasal...dah kena bayar saman pastu kena pasang sendri tayar...hhaha...

 

fuh.. zalimnyer.
ehehehe.

 

haha...silap parking punya pasal...

 

mak aih....biar betul..dasyat ye

 

poli mane?? bapak ganas gile ambik tayar...

 

huwaaaaaaaaaaaaaaaaa! dasat!

 

memang berkesan sebab leps 2 dah tak da moto park kat situ...hee...

 

haha...nk blk tayar tu nk bt cmner ?
tuntut ngan pngarah ek ??? hehheee

 

boleh jadi gaduh kalau camni..

 

zal - kena tuntut kat unit displin...

ozzy - betul2...haha...

 

adididi... mcm tu skali kena?? nak gelak ada kesian pun ada... jadi senyum je la... (^__^)

 

Kalau aku dapat mamat yg buat ni, confirm aku gantung rim tu kat telinga dia buat subang pas tu baru bawa pi balai

 

lecture yang wat la...haha...

 

dahsyat giler.. boleh mengundang marah klu camni.

klu hilang terus? rosak? cmna? nk ganti?

agak2 la nak laksanakan undang-undang. dah dia cabut tayar camtu, nak alihkan cmna moto tu? kata tak leh parking.. sengal..

 

haha...tak tahu la apa jadi lepas kena amik...sebab bukan moto sekupang yang kena...ini kes orang lain...

 

ni memang kejam dan zalim.
memang boleh undang gaduh, lantak la ko sapa pun, aku kalau kena akan serang habis-habisan

 

abis rosak sumer moto tu..
bley jd mngs tuan nyer bdn ni..heheh

 

x rosak pun...kena cabut tayar sja...hee...