CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

autoshow at autocity

assalamualaikum dan salam sejahtera...
oleh kerana ari ni ada banyak waktu lapang dan pada waktu yang sama ada auto show kat auto city juru...poli aku dengan juru boleh dikatakan dekat juga...jarak perjalanan cuma 15 minit sja kalu naik moto...tapi dah nama pun auto show...mesti akan berlaku kesesakan jadi naik moto memang lebih jimat dan cepat...aku sebenarnya tak pernah lagi sampai auto city ni walaupun dah lama bertapak area sini....aku bertolak dari sini dalam pukul 4 petang...mulanya silap masuk lorong...sebab ikut kata hati...lepas tu dah dengar bunyi sound system dari seberang jalan baru perasan...nasib baik tak sesat dalam keadaan yang lama....pengajarannya disini search kat google map dulu sebelum bertolak ke destinasi....kalau yang ada GPS x pa...senang sikit...ni antara beberapa gambar yang sempat aku tangkap menggunakan camera dshp...pernah dengar dshp?? 


















 







dshp yang dimaksudkan adalah camera telefon bimbit...~~~

16 pendapat bernas:

kat juru, penang, malaysia...

 

smart sgt .... mesti best ...
dshp tu bahasa ape ? tak pernah dgr ... first time ...

 

bahasa sendri....camera hp...hehe...

 

tak keluar semua pic..uhh


bdw, kat mana ya?

 

cuba refresh mungkin boleh...

kat autocity, juru, penang, malaysia...

 

damn nice maaannn....EG terbaek!!

 

patut lah mcm kenal je tempat tu.
dekat sgt je dgn tempat ku stadi.
HAHA! :D