CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

Wordless Wednesday #1 - SPAM


Assalamualaikum...

klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas...

54 pendapat bernas:

hahahaha!
yg gi wat spam bebanyak tu pasai apa.
kan dah kena ban! :p

nway. selamat pagi..! :)

 

Assalam cs..:)

keh2..spam byk2 lgi...

 

ptutla tak msuk kene ban rupanya hehehehe

 

:tepi penge'spam' terbaik dari ladang ni..

 

assalam...hahaha.kena banned.padam muka...lol

Entri baru : ►Events : # Wordless Wednessday

 

ambik kau....hahaha

http://kyrullanuar.com/blog/2011/06/wordless-wednesday-2/

 

siti - buang tabiat...

aisya - wassalam... baek2..

mk - nasib baik ada yang dah unban..

CL - :bagus

ctp - :erk

adam - tak guna betui...haha


khairul - aku dah amik dah...

 

padan muka cs kena otoben..

 

padan muka kau.. aku dh habaq jgn spam.. XD


:minum

 

sbk - bahana bosan...


fariq - ya la...haha..

 

kah kah kah! padan muka kaw! XD

 

muhahhahha..rajin2 la spam :yes

 

nak cakap kesian ke padan muka ek..padan muka je la. ahaks..

 

ieza - terima kasih :yes

jt - hahaha...

 

Assalamualaikum cs..
best x kena autoban cs?? lain kali spam ikon byk2 ya cs

 

waalaikumussalam ct...
best juga...dapat lepaskan tekanan...

 

waa..
jap.. berapa lama kene ban?

 

kyo - lebih kurang 1/2 jam...hehe..

 

:warrgggh spammmmingg.... mau x kena banned ekekekek!


ronda ronda bersama ceritasekupang@myobw...

 

best jugak..release tension...hihi...

 

:d senanya nk tny. npe xbole wt cm2 ? :malu

 

cuba buat bila ada masa lapang..

 

sent ikon tu banyak2 kali sampai tak boleh sent..

 

hish. bkn ajr yg tu. ajr r psl spam :(

 

untuk kes seperti ini... spam boleh didefinisikan sebagai double posting...

 

salah ke smpay nk ban ? :malu lg.

 

salah sebab ianya menganggu chatters lain untuk chat kat satu ruangan...

 

lorh. skatilah nk wat pon. slh ke ?
:nono

 

lagipun tempat tu bukan kita punya kan?... kalau kita admin kat situ takpa la kita nak buat macam tu.. ^_^

 

:hihi malu. ptot ah suffer begag klu sst wt cm2 :D

 

haha. suffer tak ckp. tp, nmpk ah gye dy begag. sst mmg slumber. so, wt xnmpak je. tp, dlm aty. seram gk ah. :hihi

 

sapezink tu baik orangnya...hehe..tunggu la kena ban baru kenal erti sebenar ban...hehe..

 

suffer baik ? cm garang je. hr 2 ad tslah ckp. tros xlyn. sngal. tp, yela. wt mcm xnmpk juga ah kan :hihi
best cs kne ban ?

 

boleh tahan juga bestnya...cuma bosan sikit bila kena ban, nasib baik tak lama...hehe..

 

da 2, bpe lme erk kne ? :malu

 

lebih kurang 45minit - 1 jam

 

kejap. npe fs wt cm2 kt blog dy. ce bkak. huhu.

 

sori lmbt. xd ah. fs ad wt kne tick dlu ite ni bkn spammer. bru bole kmen entry dy :)

 

sori lmbt. p blek ayq sat :D

 

spammer juga kadang2 datang dari program komputer...yang kena tick bukan spammer tu untuk memastikan yang kita ni manusia dan bukannya computer...

 

cs, lg betmbah xfham :( da ngntuk ke ?

 
This comment has been removed by the author.
 

sempat mengumpat lagi ek, wah wah, nice pix, jangan lupa komen #WW saya juga :)

 

mana ada mengumpat. bro...hahaha...