CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

it's over

 assalamualaikum dan salam sejahtera...
dah agak lama juga aku tak update blog ini...sawang pun dah banyak...kalu tunggu lagi 2-3 minggu mesti lipas dah leh wat port...aku tak dapat update blog ini sebab final exam yang bermula minggu lepas....tapi minggu lepas 1 paper sja...minggu ni yang banyak jadi tak masa nak update dan berblogwalking...ada juga curi-curi masa sikit dapat juga blogwalk 2-3 blog...berakhirnya final exam bermakna bermula cuti semester dan ianya juga bermakna aku terpaksa mengangkut segala barang2 aku keluar dari asrama....sekali pandang nampak barang sikit sja...tapi lepas dah kemas semuanya memang banyak...pelik juga awal2 sem dulu rasanya sikit sja barang yang aku bawa...



masa awal2 sem...tapi lama kelamaan ianya makin bertambah





 masa akhir sem....


banyak tak?? nasib dekat suma ringan2...
selamat bercuti...


21 pendapat bernas:

cuti sem kena keluar hostel...

 

hehhee...stantdard la...hehehe..tp ini kire sikit eh...

 

sikit juga la...2 trip sja angkat...ahah..

 

awak duduk kolej ker???? byak nyer barang...tak simpan ker separuh!!!

 

life msa student mmg syok..tp mcm biasa lah..msa awl2 mai dftr masuk u..beg seketul dua ketul jek...hujung2 sem..last2 sem..mmmg beg akan beranak secara banyak..brg2 xtaw mana mai..jd banyak sungguh..ahaha..

 

shapoji - kena bwa balik smua sbb bilik silih berganti...

iman - betul2...

 

alah tu kire skit tu.. kalo duk umah sewa utk 2 tahun.. n tiap2 sem umah yang same.. byg kan bertape byk nye khazanah aku..

tu ah kisah barang time amik dip dl.. hehe tuan umah sure marah2 sbb kiteorang tgl2 je brg yang dah taknak pki

 

mesti dah leh buka bundle kalu 2 tahun..ahha...

 

slmt bercuti..
jgn lupe diri lak time cuti

 

macam mange banjir pon ade gak wa tengok lu ni bro..haha

 

fariq - cuti x lama pun...3 minggu sja...x sempat nak lupa diri...haha...


chairool - mangsa banjir bawa sikit sja kot...haha...

 

anda mmg kasi habuk ini blog. huhu

gudluck :)

 

gudluck utk agkt brg.. err..senanye pic xkua.. adeh

 

sory2...dah cuba untuk kemaskan habuk...heee...cuba refresh...

 

Haha :D Same here.
Tak tahulah. Memang selalu pergi one beg, two beg. Then balik berbeg - beg T___T Hee ~

 

dia beranak2 sebab tu kot...hehe...