CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

Untuk Semua Calon Spm

assalamualaikum dan salam sejahtera...
esok semua pelajar semester tingkatan 5 akan menduduki peperiksaan bakal menentukan kemana hala tuju mereka selepas tamat persekolahan...kepada yang akan amik spm aku nak share satu laman web bank soalan...walaupun rasanya dah agak lewat post ni tapi kalau yang rajin tu boleh masuk klik sini...




16 pendapat bernas:

aku candidate neks year! yeeehaa~

 

oww...nnt tahun depan aku post skali lagi...

 

wish u all the best utk adk2 calon spm..xlupe jge akak2 n abg2 yg amik fnal exam..ehe

 

amirah - sama2..hehe...


waniey - betul2...final exam...

 

hohooho..tak terlewat lg klu nk tgk bank soklan..

baru 2 paper abih utk hari nie :)

 

myseposeng - owhh...ok2...


zmah - all the best...

 

bukan setakat results flying colors...dapat skali fly g uni yg korang nak...amin

 

rase cam nk amek spm blk ah!
grr!

 

kalu amik skunk tak tentu lagi dapat result macam dulu...mungkin teruk dan mungkin akan jadi lebih baik....