CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

SEGMEN Taraa!- Nombor Saya


Assalamualaikum.
Apabila disentuh bab kontest, segmen dan sewaktu dengannya cs ini memang kurang sikit untuk join benda-benda macam tu. Kali ini oleh sebab tak boleh tidur dan idea nak update blog pun kurang cs pun join satu segmen yang telah ditag oleh lynn yang telah dianjurkan oleh miss njz iaitu segmen SEGMEN Taraa!- Nombor Saya. Mari mulakan.



 

Caranya :
1. Buat Entry bertajuk "SEGMEN Taraa!- Nombor Saya!" (done)
2. Copy header miss ni, kalau boleh miss nak korang link kan ke url ni. :D (done)
3. Cerita lah apa sebab sebab nya. 
4. Tuliskan url korang kt comment miss ni.
5. Tag kat kawan kawan korang :D
6. Takda cara yang keenam :P

No yang cs pilih ada no 3 sebabnya nombor 3 ini salah satu daripada no ganjil dan cs suka pada nombor ganjil. Nombor 3 ini juga ada kaitan dengan tarikh lahir pada bulan 3 iaitu pada bulan march. Rasanya tak banyak yang boleh cs cerita pasal 3 ini sebab kalau kita suka pada sesuatu benda alasan atau sebab menyukainya memang susah untuk diceritakan sebab benda itu merupakan sesuatu yang unik buat diri kita. 

tag 3 orang dibawah 



10 pendapat bernas:

CS!!
Thanks for the join
:terharu :syg

 

pe bende ni sebenanya?aku x phm la hahaha

 

pilih satu no pastu cerita pasal apa hg pilih no tu...haha..

 

lalalalalala~
ske no 7 :P

 

sekupang 10 la best,pandangan bro je
hihihi

 

tapi 3 best sikit dari 10...hehe...

 

uhukkk de nm lynn kat citu..:malu