CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

10 Pelayar Web Terpantas Di Dunia

Assalamualaikum. 
Pelayar Web (Web Brower) merupakan salah satu daripada aplikasi penting pada komputer peribadi. Kita tidak dapat menggunakan internet dengan baik sekiranya kita tidak mempunyai perisian pelayar web yang baik. Terdapat banyak pelayar sesawang yang telah dicipta. 

Berikut merupakan antara 10 pelayar sesawang yang paling pantas setakat ini:




<<< 10 -  Avant Browser



 













  




<<< 8 - Phaseout










 7 - flock  >>>












<<< 6 - Maxthon













5 - Opera >>>














<<< 4 - Safari




 







3 - Google Chrome  >>>




























p/s : klik pada nama browser untuk download o.0

26 pendapat bernas:

Assalamualaikum...
dulu ct guna internet explorer...then firefox..pastu guna safari&opera jap..lastly, skrg ni guna chrome

 

Waalaikumussalam...

banyak juga browser yang ct dah pernah guna ... ^_^

 

skang ni prefer guna chrome atau firefox... :)

 

currently using mozila firefox..best^^

 

based on xperience... chrome paling laju.. then mozilla.. x caye try la...

 

akak masih guna firefox..:)

 

sy penah guna google chrome, mozila n iternet xp jer..yg lain2 tue tak penah gne n tak penah tau pun..huhuhuhu..

 

dulu gune IE pastu Firefox then skang guna chrome sebab leh main angry birds hahahaha

 

aku guna chrome je baii

aku ta tahuu papeeee lahaiii -..-

noob sungguh aku nih


JEMPUT BACA
otomen penyebab segala

 

mozilla laa~~ ahahah the best of the best!

 

google chrome. klu bkak blg fya gna mozilla, anco !

 

mozilla lembab lah.berjanggut tnggu..
chrome laju tapi slalu crash..jom watbrowser sndri :P hahhaha

 

chrome terbaek....

yeah!!! aku pengguna gugel chrome tegar....

:P

 

chrome..hehehehe
mozilla xleh pakai ntah sebab apa ntah..huk3~~~
IE mcm lembab, so chrome jer lah..~~

 

of coz la mozilla :nono hihihi....terbaik!!

 

chrome menjadi pilihan hati, :)

 

aku sekarang guna rockmelt
based on google chrome
tapi dah diupgrade sikit
:)

 

bbyk upanya...
tp, aku gna google chrome ngn mozilla la..heh

 

Mozilla mesra script kot. Tapi mozilla still mendahului.. Chrome mesra pengguna. Simple. Tapi kerap crash je skang ni. pelik crow.

Fuh~ tp crow pilih Mozilla! Terbaik!

(^____^)

 

gua tetap pilih chrome :)

 

chrome stakat ni..tp ramai yang gune opera kan..

 

Mozilla atau google chrome.2 2 saya pakai.Lain tu memang kira slow banding 2 ni

 

1st mozilla tapi mozilla gua selalu not responding..panas....2nd google chrome..

 

wah .. byk gok ea .. baru taw dew byk cmni .. sllu pkai chrome ..den firefox skali sekala..
tp chrome ag laju .
internet explorer lembab gok
yg len xpena cuba . (^_^)