CeritaSekupang

Walaupun cuma sekupang tetapi ianya berharga

Iklan .

a

Segmen Lagu Aidilfitri & Merdeka Pilihan

Assalamualaikum.
Hari ini dah masuk hari ke 15 kita berpuasa di bulan Ramadhan, maknanya selang lebih kurang 2 minggu sahaja kita akan merayakan hari raya Aidilfitri dan hari kemerdekaan negara kita yang ke 54. Di kesempatan ini cs ingin menganjurkan segmen kongsi lagu raya dan lagu kemerdekaan pilihan. Bagi memeriahkan kedua-dua perayaan tersebut yang dijangka akan disambut pada hari yang sama.



  1. Buat ENTRY bertajuk Lagu Aidilfitri & Merdeka Pilihan
  2. Letak banner di atas. Link kan ke entry ini.
  3. Sila nyatakan lagu Aidilfitri & Merdeka/Patriotik pilihan anda.
  4. Digalakkan untuk letakkan video lagu  dari Youtube di dalam entry tersebut. Nak letak lirik atau tidak itu terpulang.
  5. Sila hantar link di ruangan KOMEN. 
  6. Tag 2 -3 blogger dan pastikan mereka tahu mereka ditag. 
  7. Segmen ini akan berlangsung sehingga  27/8/2011 . tutup.
 Selain dapat mood raya dan merdeka kita juga dapat mengenal dan mengingati semula antara lagu-lagu yang menjadi kegemaran para blogger-blogger. Lagu Aidilfitri dan Merdeka pilihan cs ialah  Menjelang Hari Raya Nyanyian DJ. Dave 



Manakala lagu Merdeka@Patriotik pula ialah Tanggal 31 Nyanyian Sudirman Haji Arshad


Mereka yang sudah Join ...
Mo0n

kakkoii

31 pendapat bernas:

insyaAllah akan join XD

 

nak join jugak..but maybe malam sok kut.. :)

 

terima kasih...lambat pun takpa.. ^_^

 

alaaaaaa....bnyk sagt lagu nak letak mane satu neyh...haks!!!

 

letak banyak pun boleh ::... ^_^

 

:yes nanti cheq buat na XD

 

ok2...terima kasih... :terharu

 

peserta pertama!!

http://www.munirahizzan.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html

dah join cs :)

 

dah join jugak~

http://kakkoii-me-tag.blogspot.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html

 

http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html


da siap :)

 

cs... nnt aku join tau... jgn tutup lagi k...

aku nak balik johor 2-3 hari ni... ^^

 

nah dah siapppp!~~

http://choclateloverz91.blogspot.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html

 

http://spanarburuk.blogspot.com/2011/08/segmen-kuih-raya-feberet-bersama-spanar.html

sbk tak nk join tpi nk ping entry kat sini..sbk ada sgmen gak ni..meh la cs..

 

da jOin

http://stardustinwonderland.blogspot.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html

 

orait dah join :D

http://www.sitisafiyyah.com/2011/08/lagu-aidilfitri-dan-merdeka-pilihan-ss.html

 

sudirman?
huhu.. kompem ramai nyer pilih lagu nih..

 

aku dah join.... SILA DENGAR LAGU AKU SAMPAI HABIS... :P

http://www.alepridz.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html

 

:nah bl nye :larikkk

http://cinqleafclover.blogspot.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html

 

Liya join..

http://leeyagemini.blogspot.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html

 

Assalamualaikum ....

ct dgn berat hati mengatakan ct dah join...hahahha

http://missctf.blogspot.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html

 

fewwiit, retis suka lagu sudirman :wow
ai pun suka u nak tau.. XD

 

dah !!

http://www.sayabintang.com/2011/08/segmen-lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html :p

 

dengan bersusah payahnya,ai join jugak :fuh

http://greencisplatin.blogspot.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html

 

maaf lambat.. baru ada masa nk siapkan.. T_T http://nursarahahms.blogspot.com/2011/08/lagu-aidilfitri-merdeka-pilihan.html